Hvad er en stresscoach?

Hvad kan en stresscoach?

For at forstå hvad en stresscoach er, det vigtigt at du er bekendt med stress, hvad det er, hvad der forårsager det og hvilke konsekvenser det kan have. Det kan du læse mere om her 

En stresscoach er en specialiseret coach der kender til kroppens reaktioner helt tilbage til urtiden. Stresscoachen har en bred viden om stressens årsager, symptomer og konsekvenser, og kan derfor give dig, der lider af stress, den bedst mulige hjælp.

Som stresscoach vil jeg støtte og guide dig gennem en styret proces så du kan finde fodfæste igen. Jeg sender dig på en rejse hvor du er centrum i dit eget liv.

Det betyder også at som stresscoach vil jeg tage styringen for at kunne støtte dig i den rigtige retning.

Det kan være svært selv at identificere, om man er stresset og derfor vil det derfor være oplagt at søge til en stresscoach, som kan afklare det for dig.

Som stresscoach lære jeg dig:

  • om dine symptomer og hvilke faktorer der udløser den
  • hvordan du håndtere symptomerne og faktorerne
  • hvilke redskaber der vil virke fremadrettet

Du vil med mig som stresscoach opleve at vi arbejder med:

Åndedrætsøvelser

Visualisering

Tankemønstre

Grænsesætning

En stresscoach kan være lige den investering, der giver dig ny livskvalitet, bedre sundhed og et godt arbejdsmiljø.

Har du brug for en hjælpende hånd?
Udtalelse

Pyt og fokusere på det gode i tingene er nok det jeg har taget mest til mig… Og sige tingene som jeg føler det/sige fra. At få feedback på det jeg har brugt min uge på, blive mødt I øjenhøjde og at det bliver en snak i gennem timen. Jeg lærte hurtigt at kunne vende de dårlige tanker til noget andet, Evnen til at sige fra når jeg føler, det er nok. Et bedre mig.

– Naja der havde stress, tidligere klient

Kontakt og bestil tid

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig til mig allerede i dag. Sammen tager vi en snak om dine ønsker og behov.