Har du brug for en hjælpende hånd?

Behandling med psykoterapi

Jeg ved hvordan det er at gå i seng om aftenen, ikke kan falde i søvn evt. græde sig selv i søvn, have følelsen af at have mistet kontrollen og et hoved fyldt med tanker og spekulationer. At hver dag er en kamp.

Det er netop grunden til at jeg har uddannet mig til Psykoterapeut. Jeg ønsker at hjælpe andre der stå i samme situation som jeg gjorde. 

Jeg arbejder med følgende fremgangsmåder:

 • Samtale
 • Psykoedukation (undervisning)
 • Hjemmeopgaver
 • Kropsarbejde
 • Råd og vejledning

Fordelene for dig er:

 • Du står ikke alene – jeg støtter dig hele vejen
 • Du får klarhed og forståelse
 • Indre ro og lære dig selv bedre at kende
 • Sætte grænser
 • En autentisk terapeut – der giver af sig selv
 • En terapeut der vil være der for dig
 • Du er i centrum

Lad vær’ at vent – Lad mig hjælpe dig NU !
Den første samtale er altid uforpligtende.
Jeg har altid akuttider! 

Psykoterapi kan være mange ting, og dækker over mange forskellige metoder af behandlinger af psyken, men som udgangspunkt er det samtaleterapi, hvor du som klient har nogle udfordringer, som du gerne vil have ændret på. Det kan være, du bærer rundt på en sorg, skal have hjælp til at behandle lidelser, fjerne symptomer eller have løst problemer. Andre gange kan det handle om at ændre adfærd eller karaktertræk, få forståelse af sig selv og omverdenen eller øge din egen udvikling. Derfor kan det være svært at sige præcist, hvad psykoterapi er. Det er et spørgsmål om, hvad du brænder inde med.

Det er psykoterapeuten, du søger hjælp hos, når du har følelsesmæssige udfordringer, har ondt i sjælen, ikke føler dig tilfreds med dit liv, har brug for råd og vejledning til at takle arbejde, børn, tab, sorg, parforholdet osv.

Det kan også være du “bare” har brug for et livs råd eller trænger til at udvikle dig personligt eller åndeligt. Du behøver ikke at være syg for at få gavn af psykoterapi. Det kan du læse mere om her.

Det vigtigste, når du vælger en psykoterapeut, er at der er en god relation, sådan at du kan føle dig tryg, og I sammen kan finde frem til den bedst mulige løsning.

Der findes forskellige metoder til at understøtte din udvikling, og alt efter hvilken baggrund psykoterapeuten har, vil det være de metoder, der understøtter din personlige udvikling eller helingsproces.

Psykoterapi kan f.eks. bestå af:

 • Samtale
 • Psykoedukation (undervisning)
 • Hjemmeopgaver
 • Kropsarbejde
 • Råd og vejledning

Når disse metoder tages i brug, er det vigtigt, at de bliver taget alvorligt, men også at det giver mening for dig.

Det er ikke meningen, at du selv skal kunne klare alle problemer, men du skal søge den nødvendige støtte til at kunne komme videre og ikke sidde fast i problemerne.

Min tilgang til psykoterapi

Min tilgang er Integrativ psykoterapi. Jeg har en baggrund fra Life Akademiet, som er en integrativ psykoterapeutuddannelse. Begrebet integrativ psykoterapi betyder, at jeg benytter mig af en psykoterapeutisk tilgang, hvor jeg bruger flere forskellige teorier under terapien.

Hos mig vil du opleve psykoterapi i form af:

 • kognitiv terapi
 • gestaltterapeutiske teknikker
 • psykoedukation
 • narrative passager
 • EMDR

Jeg er uddannet både coach, psykoterapeut, stress mentor og stresscoach. Jeg tilbyder en terapi, hvor jeg er særlig god til at løfte og støtte andre mennesker. Jeg møder dig lige der, hvor du står. Jeg har selvfølgelig tavshedspligt og kun få forventninger til dig. Du skal være så åben og ærlig som muligt. Du skal overholde vores aftaler, og at du siger fra, hvis det ikke er den rette psykoterapi for dig, eller at du ikke føler, at vi passer sammen.

Du skal ikke stå alene med dine psykiske udfordringer, og selvom det er et tabubelagt emne, så oplever både mænd og kvinder i stigende grad psykiske udfordringer

Kontakt og bestil tid

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig til mig allerede i dag. Sammen tager vi en snak om dine ønsker og behov.