Behandling af stress

Din investering: 1.500kr. pr. gang

Vi starter med en afklarende samtale i telefonen, hvor vi har fokus på, hvad det er der stresser dig og hvilke symptomer du har.

Stress forløbet hos mig består af 8 sessioner, forløbet bliver tilpasset din situation, og vi tager udgangspunkt i dig. igennem de forskellige sessioner lærer du mere om stress, og får værktøjer til at hjælpe dig igennem og ud af stressen.

Stress pakken består af:
– 8 personlige samtaler
– Værktøjer der støtter dig i din proces
– Hjælp og støtte hele vejen
– Gratis støtte på mail eller korte telefonsamtaler mellem vores personlige samtaler

Din investering 12.000kr
Betaling: beløbet betales samlet eller 1.500 kr efter hver session

Husk at spørge din arbejdsgiver, om de er villige til at betale for forløb. Ofte vil de gerne hjælpe, da deres investering i dig og dit forløb er lille i forhold til omkostningerne, hvis du skal meldes syg eller ikke kan arbejde optimalt.

Stress forløbet hos mig består af 8 sessioner:

Til den første samtale starter jeg med at fortælle dig om stress og hvad der er vigtigt lige nu. Herefter koncentrerer vi os om, at få afklaret dine stress symptomer og hvilke faktorer der udløser dem. Du skal lære at mærke dine egne stresssignaler, og koble dem til stress årsagerne.

I denne samtale skal du lære, at være proaktiv, du lærer at det er dine egne tanker der skaber din virkelighed, og derfor lærer jeg dig nogle metoder til at skabe ro, blive bevidst, ændre tanker der stresser dig og dermed skabe nye vaner og en ny fysisk verden.

Her kommer du til at sætte tingene lidt i perspektiv, det vil sige her arbejder vi med, at se dine værdier og prioritere de ting der er vigtigt i dit liv, så der ikke bruges tid på unødige ting der kan stresse dig.

Vi fortsætter med at prioritere og kigger nærmere på balancen i dit liv. Hvilke områder går godt og hvilke går mindre godt. Hvordan vil du gerne have din fremtid til at se ud, som ikke stressramt.

I denne samtale følger vi op på det du allerede har lært og laver en visualisering af din fremtid.

Vi arbejder på at holde fast i din nye verden, og er opmærksom på, hvor eller hvad der gør, du måske falder i.

TILLYKKE, nu kender du din stress så godt at du ikke behøver at bære rundt på den mere, og hvis det skulle ske, at du får et tilbagefald, har du alle værktøjerne til at stoppe op, så den ikke lægger dig ned.

Kontakt og bestil tid

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig til mig allerede i dag. Sammen tager vi en snak om dine ønsker og behov.